Posts

Showing posts from March, 2015

Bantal Mawar tak berduri ♥

Image
Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Meh sini.. pakat mai beli bantal bunga ros yang kembang mekar.. ;) Siapa-siapa yang peminat tegar bunga ros macam saya rugi kalau tak de bantal comel ni kat rumah masing2.. rugi tau.. Boleh letak kat bilik tidur.. ruang tamu.. sebagai hadiah untuk kawan- kawan...boleh deko- deko untuk pelamin... Hanya pre-order saja ye yang ni... Kenapa???
Sbb bleh tempah warna kegemaran..ikut tema kalau nak pakai untuk pelamin.. Macam mana dengan saiz pulak?? Okey.. saiz yang saya tawarkan untuk tempahan..hanya beberapa saiz dan warna.. Warna boleh campur.. (gambar pertama)
12"
14"
18" Satu warna saja.. (gambar kedua)
21"
1 meter Boleh rujuk pada gambar kat bawah.. Dibuka tempahan sehingga hujung APRIL 2015 saja ye.. Amacam comel kan?? Beli la satu.. utk mak..sempena hari ibu yang nak dekat dah ni.. tak pon utk kakak @ abang yang baru dapat baby tu.. Tangan yang memberi lebih baik daripada tangan yang menerima.. jadi tunggu apa lagi.. meh sin…

Malaysian Communications And Multimedia Commission (MCMC) | Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) - Klik Dengan Bijak - Maklumat Palsu

Malaysian Communications And Multimedia Commission (MCMC) | Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) - Klik Dengan Bijak - Maklumat Palsu





 Assalamualaikum dan salam sejahtera..



dah tengok iklan ni?? apa pandangan anda tentang kehidupan seharian kita??

adakah kehidupan kita ini telah bertukar daripada PERIBADI ke UMUM????

masing-masing pakat berlumba untuk jadi orang pertama..

dah tak dapat bezakan HAL PENTING dengan TIDAK PENTING.. PERKARA YANG SAHIH dengan PERKARA PALSU....

Apa puncanya??

teknologi yang salah ??? atau Kita yang salah menggunakannya????

Apabila perkara yang diterima tidak diselidik terlebih dahulu atau dirujuk kepada yang arif, tidak mustahillah berlakunya sesuatu yang tidak diingini...

sememangnya kehadiran teknologi membantu manusia tetapi manusia sendiri yang tidak mampu mencorak penggunaan alat teknologi itu..



TEPUK DADA, TANYA HATI DAN BIAR AKAL TAFSIR!



Perkara ini saya akan kupas lagi, pada entry lain ye..

boleh timbulkan persoalan anda di bahagian…

Pembungkusan Inai Mekah Original Dah bertukar wajah????

Image
Assalamualaikum dan salam sejahtera..
Hari ini saya nak beritahu anda.. inai yang saya jual telah ditukarkan ke dalam bekas pembalutan yang baru yang lebih menarik berbanding pembalutan terdahulu..
kami baru tukar packaging ini sejak penghujung tahun lepas.. nyata, rata-rata pelanggan kami lebih meminati jenis pembungkusan sebegini.. kami sentiasa berubah untuk memberikan perkhidmatan terbaik untuk para pelanggan kami..


sekarang... kami bertukar kepada... Disini saya ingin memperkenalkan saja bagi yang belum mengetahui tentang inai mekah original ini.. namun begitu, jenis pembungkusan lain sama ada dalam bentuk bekas, jar ataupun serbuk masih lagi diteruskan untuk pengambilan order..
TUNGGU APA LAGI!!!
ORDER DI BUKA SEKARANG!!!
Hubungi saya, 012-5705495.. (Whatsapp @ msg saja)
~ i'Ll LoVeD u 4 a ThOuSaNd YeArS ~

testimoni inai mekah 100% original

Image
Assalamualaikum dan salam sejahtera..
maaflah ye.. saya selalu miss nak update benda-benda penting..
pertama sekali, saya nak ucapkan terima kasih kepada customer saya yang sentiasa mempercayai perkhidmatan saya ni.. saya bersyukur sangat dengan rezeki sampingan yang Allah berikan kepada saya ni..
Alhamdulillah.. rata-rata peminat inai yang membeli inai dengan saya berpuas hati dengan kemerahan inai mekah asli ni.. alhamdulillah.. 
kat sini saya akan pamerkan salah seorang customer yang sporting yang membenarkan saya menyiarkan whatsapp saya dengannya..
terima kasih sgt2 customer!!

thanks customer sekali lagi sebab sudi kongsi feedback dengan saya..
saya jual ye.. 
kalau nak beli lagi, contact la saya ye..
whatsapp only ye.. 012-5705495
ada customer yang call saya terus.. saya mintak maaf kalau saya layan acuh tak acuh.. anda kena faham saya pon ada komitmen saya yang lain.. jadi saya mintak sangat.. anda hanya whatsapp saya saja.. tak perlu nak call.. kalau saya tak reply dalam masa…