Posts

Showing posts from December, 2015

Bridesmaids Dresses Contest

Image
Bismillahi rahmani rahim..Alhamdulillah syukur ke hadrat ilahi dengan limpah kurniaan nya dapat jugak saya merasai hadiah yang paling bermakna dalam hidup saya.. Rezeki Allah.. subhana Allah.. syukur sgt...Dapat baju untuk bridesmaids saya yang super duper awesome.. tima ksih sgt2.. love this lovely closet.. Sapa2 yang teringin nak pakai baju yang super duper awesome dan terlajak laku ni boleh la tengok kat bawah ni saya dah letakkan link dah.. jom follow page dan insta  butik terkenal ni.. ada macam2 jenis.. shawl , baju kurung, jubah, abaya AA.. mmg terbaik.. pastikan anda BUKAN orang yang terakhir mengenali butik ni .. Kalau tak,,,, serius rugiiii,..~~~Terima kasih kepada pihak #fleurbymrshim yang sudi menaja baju bridesmaids saya .. saya amat menghargai segala yang diberikan.. Rasa mcm mimpi sangat,.. ; )  semoga Allah memberikan kejayaan dan rezeki yang melimpah ruah sehingga ke syurga buat seluruh pihak fleurbymrshim ..  Akhir sekali,  terima kasih jugak yang sudi jadi bridesmai…

Rules Online Business (ROB)

Edisi = Bukan nak kata tapi tetap kena kata..Aku meluat dengan orang yang nak berniaga tapi kalut nak cepat kaya..Aku suka semangat korang berniaga tu sebab aku pon berniaga...Cuma aku rasa ampa ni tak berapa pasti kot rules berniaga online ni..1. Tak perlu kot dok mention nama org nu.. nama org ni.. nak mintak simpati org untuk beli brg ampa tu..melainkan ampa nak tag nama org tu bila org tu betul2 beli.. then its ok..2. Paling aku menyampah , bila ada si A (org awam) tu buat status yg agak gempak sikit dan dapat banyak like.. kat situ la jugak kau nak buat iklan brg kau bagai.. konon raih simpati ka raih perhatian pon xtau la.. tambah2 tadi aku bca kwn aku update status sedih pasal family dy ada lah sorg hamba Allah ni bleh pulak pi iklan brg dy.. bg aku mmg sgt melampau.. org tgh brduka cita kot.. ang tak perlu la nk beria2 sgt jual brg ang tu..3. Paling teruk sekali, bila si peniaga pi post terus kat wall customer.. nak berniaga pon berpada2 la .. tak perlu kot nak paksa2.. dan ta…